Treyarch heeft laten weten wat Call of Duty: Black Ops 4 spelers deze week mogen verwachten. Eén van de nieuwe toevoegingen is de Infected modus voor de multiplayer van de shooter. Call of Duty veteranen kennen deze modus natuurlijk van eerdere delen, maar als je er niet bekend mee bent hierbij even een korte uitleg

In deze modus zal één speler als geïnfecteerde van start gaan en het doel is om de normale spelers te doden die daardoor veranderen in eveneens geïnfecteerde spelers. De normale spelers hebben als doel om niet geïnfecteerd te raken. Lukt dat? Dan win je de match, weet de geïnfecteerde iedereen te infecteren? Dan wint die speler de match. De twist in deze modus is echter dat de geïnfecteerde speler ditmaal een zombie is.

Verder worden er nog Skill Divisions geïmplementeerd in de World League Hub. De divisies reflecteren de skill tiers van de spelers in het ranking systeem en naargelang je presteert kun je stijgen in de divisies. De update die deze features doet toevoegen is vanaf vandaag beschikbaar.