Nieuwe details van Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

De laatste Insomniac ‘Full Moon’ podcast onthuld wat nieuwe sappige details met betrekking tot de nieuwe Ratchet & Clank Future titel genaamd A Crack in Time. Zo weten we nu onder andere dat de ontwikkelaar ook een plekje op de E3 conventie zal hebben die volgende week plaats vind, wat natuurlijk betekend dat er nog meer informatie over de game naar buiten gebracht zal worden. (En stiekem hopen we ook op Resistance 3 informatie natuurlijk)

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time is bijna zover dat de titel de ‘Alpha’ status mag dragen. Het zal deze status bereikt hebben op de E3 2009, wat inhoud dat er dan een speelbare demo wordt getoond. Het bedrijf test intern de game al enige tijd uit. En een van de levels genaamd ‘Krell Canyon’ is al klaar voor vertoning aan het publiek.

De game zal groter worden als zijn Tools of Destruction voorganger, en bovendien bevat de game volgens de ontwikkelaar een hoop nieuwe game modes. Of dit inhoud dat de game een multiplayer bevat is nog niet duidelijk.

Boxshot Ratchet & Clank: A Crack In Time

Ratchet & Clank: A Crack In Time

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Dit is vet, zeker omdat Tools of Destruction groot was maar dit is nog groter dus veel meer gameplay + trophies = toptitel! 😀

 2.    532 XP
  acardipane's avatar

  Een multiplayer zou best wel gaaf zijn…. van die arena gevechten…

 3.    88 XP
  Downtrust's avatar

  Moet ToD dringend is uitspelen, en dan QFB ergens zoeken

 4.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  @Downtrust: Inderdaad dat moet je, echt een goede game. Zeker in de top 15 denk ik. Ik kan in iedergeval niet wachten op de release, het is voor mij echt zo’n een game die ik op de release koop. Zoals Uncharted bijvoorbeeld :D.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  De Ratchet & Clank serie waren vaak wel succesvol, zal deze ook wel zijn

 6.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  Ik heb echt zin om deze titel te spelen!

 7.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @acardipane: yup!!
  Dat zie ik ook wel zitten.

 8.    277 XP
  RevXxx's avatar

  En stiekem hopen we ook op Resistance 3 informatie natuurlijk)

  zijn jullie wel goed bij jullie hoofd (deel 2 is nog maar net uit) xD

 9. Anoniem -   
  83.35.84.139 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik hoop echt dat er een multyplayer modus gaat zijn en ik ben superblij dat die groter dan tools of destruction is want ik was bang dat die evenveel gameplay had als quest for booty, die ik in 2 uur heb uitgespeeld :p 🙂 ;J 🙂