Remnant: From the Ashes krijgt releasedatum en nieuwe trailer


Ontwikkelaar Gunfire Games heeft na de release van Darksiders III niet stilgezeten, want zij hebben doorgewerkt aan hun andere game; Remnant: From the Ashes. Eerder was het bekend dat de game in 2019 moet verschijnen en nu is er een definitieve datum bekendgemaakt. Vanaf 20 augustus ligt de third-person survival actie titel in de winkels.

In Remnant: From the Ashes is de wereld overlopen door mythische wezens uit andere dimensies. Het is aan de speler om, alleen of in teams met drie anderen, door deze dimensies te reizen en de dynamisch gegenereerde levels te doorlopen. Er zijn meerdere personages met ieder hun eigen unieke vaardigheden en de combat bestaat uit een mix van mêlee en intense schietpartijen.

Samen met de releasedatum is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven, die hieronder te bekijken is. Remnant: From the Ashes komt op 20 augustus uit voor de PS4, Xbox One en pc.

Boxshot Remnant: From the Ashes

Remnant: From the Ashes

Releasedatum:
20-08-2019
Genre:
Shooter
Uitgever:
Perfect World Entertainment
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    69 XP
  Jelle's avatar

  Dit lijkt me een zeer interessante game en Perfect World Entertainment maakt meestal wel goede games… Dus deze ga ik in de gaten houden!

 2.    269 XP
  Killionaire's avatar

  Er zitten meer dan 100 monsters en 20 bazen in deze game

 3.    70 XP
  guantoon's avatar

  Op de wishlist

Overleven in de post-apocalypse van Remnant: From the Ashes doe je zo!
Nieuwe trailer van Remnant: From the Ashes toont moerasgebieden
Remnant: From the Ashes trailer toont de cycloop
Nieuwe video Remnant: From the Ashes laat de wereld ‘Ward 13’ zien