Bungie heeft aangekondigd dat het Revelry evenement volgende week dinsdag van start gaat in Destiny 2. Dit evenement zal tot 7 mei duren en tijdens dit gebeuren krijg je toegang tot Verdant Forest. Daar tref je een twist op de bestaande gameplay en het doel is om zoveel mogelijk ruimtes vijandvrij te maken. Ook tref je hier nog vijf verschillende bazen aan die je een beloning opleveren als je ze verslaat.

Eva Levante zal je tijdens het evenement voorzien van ‘Reveler’s Tonic’, die je kunt vullen door vijanden te verslaan en andere activiteiten te voltooien. Hiermee krijg je een verkorte cooldown op je granaten, mêlee aanvallen en je Super. Vanzelfsprekend kun je nieuwe items voor je armor verzamelen en hoe meer stukken je van de Inaugural Revelry of Vernal Growth gebruikt, des te sterker de Reveler’s Tonic is. Dit werkt in alles behalve Private Matches, het kan dus ook in de Crucible gebruikt worden.

De beloning in deze is de Inaugural Revely armor set en daar kan je stukken van verzamelen door de bazen te verslaan in Verdant Forest. Hoe meer bazen je verslaat, hoe groter de kans is dat je een item krijgt. Verder heeft Eva nog vijf wekelijkse bounties, die eveneens Inaugural Revelry armor items opleveren. Als laatste kun je nog een exotisch Kinetic Fusion Rifle bemachtigen als je Triumphs voltooit en Reveler’s Essence bij Eva inlevert.

Dan wat betreft de Engram drops, die zullen tijdens het evenement verdubbelen en spelers op het hoogste level krijgen zowel een Bright Engram als een Revelry Engram per keer als ze een level omhoog gaan. Bungie zal voorkomen dat je bij deze drops dubbele items krijgt.