Eind vorige maand werd de Battle Royale-modus Firestorm eindelijk aan Battlefield V toegevoegd. In de modus was het tot voor kort alleen mogelijk om in je eentje of in teams van vier spelers de strijd aan te gaan. Er werd echter ook veel gevraagd om een duo-modus, iets dat in veel andere Battle Royale-games wel aanwezig is.

Inmiddels heeft DICE nu een duo-modus aan Firestorm toegevoegd, zo heeft de ontwikkelaar laten weten. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er zit toch ook een keerzijde aan voor degenen die uitkeken naar deze modus. Het gaat hier namelijk slechts om een tijdelijke modus, die tot en met 15 april beschikbaar is. Na aanstaande maandag 12:00 uur zal de duo-modus weer uit Firestorm verdwijnen.

Via Reddit heeft DICE gemeld dat er pas laat in de ontwikkeling van Firestorm aan de duo-modus is gewerkt en dat deze daarom nu pas als tijdelijke modus aan de game wordt toegevoegd. De ontwikkelaar ontvangt graag feedback over de duo-modus, dus waarschijnlijk keert de modus op een later moment weer terug.