Traveller’s Tales heeft ons in het verleden verschillende LEGO Star Wars games gebracht en het mag geen verrassing zijn dat er meer gaat komen. Eurogamer meldt op basis van bronnen dat de genoemde ontwikkelaar een nieuwe Star Wars game in ontwikkeling heeft. Ook wordt er gesproken over een ‘ultieme collectie’.

De bedoeling is dat de nieuwe Star Wars game moet verschijnen vlak voor de release van Star Wars: The Rise of Skywalker. Die film verschijnt eind dit jaar. Het is niet bekend waar de ontwikkelaar nu mee bezig is, want hun laatste release was The LEGO Movie 2 Videogame, dus de kans is groot dat ze nu met Star Wars bezig zijn.

Voor de ontwikkelaar is deze nieuwe game een ambitieus project, want naast dat de nieuwe film hierin wordt meegenomen, zal ook The Last Jedi in de game opgenomen worden. Verder zou Traveller’s Tales van plan zijn om het verhaal van de gehele saga te verwerken in de nieuwe titel, om het zo tot de ultieme LEGO Star Wars game te maken.

Het is tot dusver allemaal nog wat vaagjes, maar kijk er niet raar van op als deze informatie klopt. Dat baseren we op het verleden, waarin we gezien hebben dat Traveller’s Tales vaak aanhaakt bij grote filmreleases met een LEGO tegenhanger in de vorm van een game. Bij meer nieuws lees je het hier.