Het is al een tijdje bekend dat ontwikkelaar Frozenbyte bezig is met een nieuw deel in de Trine franchise. Trine 4: The Nightmare Prince staat gepland voor een release in het najaar, maar een precieze releasedatum ontbreekt vooralsnog. Mocht je graag de vorige delen nog eens willen spelen, dan kan dat met de Trine: Ultimate Collection, die ook voor dit najaar gepland staat.

Deze bundel bevat alle delen uit de Trine franchise en is daarmee een perfecte bundel voor de nieuwkomer of liefhebber. De inhoud van deze bundel bestaat uit de games; Trine: Enhanced Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power en tot slot dus ook het vierde en tevens nieuwste deel.

Wat de prijs van dit pakket gaat zijn, is nog niet bekend. Mocht je deze editie aanschaffen, dan krijg je er wat leuke extra’s bij. Zo ontvang je een digitale artbook en soundtrack, evenals een wereldkaart van Trine. Wanneer je deze versie van tevoren bestelt, krijg je daarnaast ook nog in-game extra’s. Deze uitgave verschijnt zowel fysiek als digitaal.