Vanaf vandaag ligt Mortal Kombat 11 in de winkels en zoals je in onze review hebt kunnen lezen, is het een uitstekende fighter geworden. In samenwerking met Warner Bros. mogen we om de release te vieren twee keer een leuk pakket weggeven.

Het Mortal Kombat 11 pakket bestaat uit de game samen met een sleutelhanger en een pet. Die geven we natuurlijk niet zomaar weg, daarvoor zul je de onderstaande twee ‘vragen’ moeten beantwoorden.

Vraag 1: Noem alle nieuwe personages die je in het (huidige) roster van Mortal Kombat 11 treft.
Vraag 2: Wat is het ‘Custom Character Variation’ systeem?

Weet jij de antwoorden? Dan zien we je inzending graag tegemoet. Om alles goed te laten verlopen willen we je vragen de onderstaande stappen te doorlopen en zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mortal Kombat 11'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..