Diverse opkomende sterren binnen de American Football hebben de nieuwe Call of Duty al mogen spelen. Dat is opvallend, want de game is nog niet eens aangekondigd. Activision is sowieso een beetje laat in vergelijking met voorgaande jaren, zo wisten we vorig jaar op 8 maart al dat het Call of Duty: Black Ops 4 betrof. Nu is het echter al bijna mei en we weten nog altijd niet definitief wat de nieuwe Call of Duty gaat worden, al lijkt alles erop dat het gaat om Modern Warfare 4.

Nu echter het nieuws naar buiten komt dat American Football spelers de game al hebben mogen spelen, verwachten we dat het niet lang meer gaat duren tot de aankondiging volgt. Er werd een speciaal evenement georganiseerd waar onder andere Jacques Patrick (Florida State) en Riley Ridley (University of George) de game hebben kunnen spelen, zij bevestigen dit ook op Instagram.

Het is nu dus afwachten tot de eerste teaser dropt en hopelijk snel daarna een gameplay trailer van de game, met wellicht ook een onthullingsevenement.