Starlink: Battle for Atlas ontvangt op 30 april nieuwe piloten, schepen, missies en meer


Starlink: Battle for Atlas zal helaas geen fysieke extra items meer krijgen vanwege tegenvallende verkopen, zo liet Ubisoft onlangs weten. Wel beloofden ze een grote update voor de game met nieuwe content en de eerste details daarvan zijn nu bekendgemaakt.

Op 30 april verschijnt ‘Crimson Moon’ en deze titel slaat op de mysterieuze verschijning van de zogeheten Crimson Moon in het Atlas-sterrenstelsel. Deze maan heeft impact op alles in het Atlas-sterrenstelsel en naar aanleiding daarvan zijn er nieuwe factieverhaalmissies en wekelijkse uitdagingen te spelen.

Spelers krijgen ook de ‘beschikking’ over vijf nieuwe piloten, drie nieuwe ruimteschepen en elf nieuwe wapens. De extra piloten, schepen en wapens dien je digitaal aan te schaffen, dat is dus geen gratis extra, in tegenstelling tot de rest van de content.

Boxshot Starlink: Battle for Atlas

Starlink: Battle for Atlas

Releasedatum:
16-10-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    922 XP
  Frenchcorepower's avatar

  Klinkt leuk
  Ik had nog wel een vraag weet iemand hoe ik van piloot kan wisselen om ik kom daar maar niet achter

 2.    45 XP
  Solid_Snake_NL's avatar

  @Frenchcorepower: ik kan in de controller een ander poppetje klikken. Maar ook in de loadout via de huidige piloot een andre kiezen mits je die hebt. Bezit je hem digitaal dan is deze altijd beschikbaar, fysiek werkt het ok direct, en houd je hem digitaal ook een aantal dagen in een borrowed license. Mijn sessies start ik vaak met even alles aansluiten en dan digitaal te gaan.

 3.    569 XP
  Crocky321's avatar

  Leuk, ga dit zeker proberen 🙂

Ubisoft stopt met het maken van Starlink: Battle for Atlas speelgoed
Starlink: Battle for Atlas update voegt nieuwe vijanden, activiteiten en foto modus toe
Review: Starlink: Battle for Atlas