The Crew 2 is inmiddels al lang verkrijgbaar, maar mocht je de game nog nooit gespeeld hebben, dan is dit weekend daar je kans. Vanaf vandaag kan je namelijk de volledige game gratis en voor niets spelen. Dit gratis weekend begint vanmiddag en eindigt op zondag 28 april.

Daarnaast is er ook een grote update uitgebracht voor The Crew 2, genaamd ‘Hot Shots’. Met deze update kunnen spelers met een nieuwe versie van de LIVE Summit aan de slag. Dit is een wekelijkse PvE competitie waarbij Icon-level spelers hun skills en vaardigheden kunnen laten zien in negen verschillende uitdagingen. Ook brengt de update maar liefst 40 nieuwe customization items en zes nieuwe voertuigen.

Spelers die over de Season Pass beschikken kunnen vanaf vandaag 7 dagen lang exclusief aan de slag met twee nieuwe voertuigen, namelijk de Mitsubishi Lancer Evolution X – 2014 en de Chevrolet Corvette ZR1 – 2009. Mocht je de game tijdens het gratis weekend willen kopen, dan is het nu een goed moment. Alle versies evenals de Season Pass zijn namelijk in de uitverkoop in de PlayStation Store.