Atlus beloofde deze week met twee onthullingen omtrent de Persona-serie te komen. De eerste onthulling betrof Persona 5: The Royal, waarvan de uitgever onlangs nieuwe trailers toonde en de Japanse releasedatum aankondigde. De tweede onthulling voor deze week stond eerst bekend als ‘Persona 5 S’. Er werd door velen gedacht dat het hier om een port van Persona 5 voor de Nintendo Switch zou gaan, maar het project blijkt een stuk verrassender te zijn.

Atlus heeft deze game namelijk officieel onthuld als Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Dit is een actie-RPG die zich in het Persona-universum afspeelt. Voor deze titel is Atlus een samenwerking aangegaan met Koei Tecmo. Omega Force, de studio van Koei Tecmo die onder meer verantwoordelijk is voor de Dynasty Warriors-serie, neemt de ontwikkeling van het spel op zich.

Hieronder kun je de eerste trailer van Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bekijken. De game zal voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch verschijnen, maar er is nog geen releasedatum bekend.