Eerder deze week kwam Mortal Kombat 11 uit. De nieuwste fighter van ontwikkelaar NetherRealm Studios beloonden we met een prachtig cijfer in onze review. Toch is de game niet perfect en de ontwikkelaar heeft nu laten weten dat er snel een nieuwe update voor het spel zal worden uitgebracht.

Deze aankomende patch is vooral bedoeld om de moeilijkheidsgraad van Towers of Time aan te passen. Deze werd door veel spelers als te hoog ervaren. Daarom zal de moeilijkheidsgraad van de AI worden verlaagd, zo laat NetherRealm Studios weten. Ook wordt de Kurrency-beloning in Towers of Time verhoogd.

Verder heeft de ontwikkelaar nog een leuke verrassing voor alle spelers van Mortal Kombat 11. Als een bedankje richting de spelers, krijgt iedereen die het spel bezit wat gratis beloningen. Het gaat om 500,00 Koins, 500 Hearts, 1,000 Soul Fragments en 1,000 Time Krystals.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe update voor Mortal Kombat 11 precies wordt uitgebracht, maar het is de bedoeling dat dit begin komende week gebeurt.