De release van RAGE 2 nadert snel, want het spel ligt immers over iets meer dan twee weken in de winkels. De laatste weken heeft Bethesda met oog op de aanstaande release diverse trailers van de game uitgebracht en ook nu is er weer een nieuwe trailer verschenen. In deze nieuwste video worden de pre-order bonussen uitgelicht, evenals de extra content die de Digital Deluxe Edition van het spel bevat.

Iedereen die RAGE 2 voor de release alvast bestelt, krijgt onder meer toegang tot een exclusieve missie genaamd ‘Cult of the Death God’. Ook krijgen degenen met een pre-order een nieuwe skin voor hun monster truck, het Settler pistool en een extra pantser.

De Digital Deluxe Edition van RAGE 2, die via de PlayStation Store te pre-orderen is, komt ook met de nodige extra content. Zo geeft deze editie je toegang tot de Rise of the Ghosts-uitbreiding, die in de zomer verschijnt. Ook krijgen bezitters van deze editie de beschikking over het DOOM BFG-geweer, een extra vlag voor op voertuigen en speciale cheatcodes. Als laatste ontvang je nog een voortgangsboost wanneer je de Digital Deluxe Edition aanschaft.

Bekijk de nieuwe trailer van RAGE 2 hieronder om al deze bonussen en extra content te zien. De game is vanaf 14 mei verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.