In het begin van mei zal er een nieuw deel van de Fallout 76 Wild Appalachia update live gaan. Dit gedeelte van de update wordt ‘Ever Upwards’ genoemd en deze probeert je warm te maken om het spel nog een kans te geven door verschillende nieuwe features te introduceren. Wij zetten dit even op een rijtje:

Allereerst wordt een nieuwe factie in het spel geïntroduceerd: de Pioneer Scouts. Als lid van deze factie kan je aan de slag gaan met verschillende uitdagingen om zo te stijgen in de rangen en onderweg verschillende badges te verdienen. Deze badges kunnen op hun beurt weer ingeruild worden voor nieuwe loot.

Wanneer je de hoogste rang in de factie hebt bereikt, krijg je bovendien toegang tot een nieuw item in de game: een rugzak. Zoals je misschien wel kan verwachten van een rugzak, kan je dit item gebruiken om meer items met je mee te kunnen dragen. Deze rugzakken zijn toch ietwat speciaal, aangezien de game je de optie geeft ze aan te passen zoals jij dat wil. Deze aanpassingen kunnen puur cosmetisch zijn, maar verschillende aanpassingen brengen ook wat extra nut met zich mee, bijvoorbeeld het geven van extra bescherming.

Ever Upwards is vanaf 7 mei beschikbaar.