Operation Grand Heist in Call of Duty: Black Ops 4 is bijna voorbij en dat wil zeggen dat we ons binnenkort aan een nieuwe Operation kunnen wagen. Na verschillende teasers is intussen bekend geworden dat deze nieuwe Operation ‘Spectre Rising’ zal heten en vandaag live zal gaan op PS4.

Met Operation Spectre Rising wordt er de game weer uitgebreid met gratis content voor alle modi. Zo wordt er een nieuwe Specialist – genaamd Spectre aan de multiplayer toegevoegd, evenals modi en wapens. Ook wordt de map van Blackout weer van een update voorzien en verschijnt er nieuwe content voor de Zombies-modus

Verder wordt er nieuwe content voor bezitters van de Black Ops Pass uitgebracht. Het gaat om drie nieuwe multiplayer maps, waaronder een remake van de map WMD uit Call of Duty: Black Ops. Ook zal er een nieuw Blackout-personage beschikbaar worden gesteld voor iedereen met de Black Ops Pass.

Hieronder kun je een trailer van Operation Spectre Rising bekijken. Om meer informatie te geven over wat er zoal aan de game zal worden toegevoegd, hield ontwikkelaar Treyarch een livestream met meer informatie. Deze kan je ook hieronder bekijken, evenals een roadmap waarin getoond wordt wat deze nieuwe Operation inhoudt.

Operation Spectre Rising trailer

Treyarch studio livestream

Operation Spectre Rising roadmap