Uitgever Bigben Interactive en ontwikkelaar Zordix Racing hebben een nieuwe racegame aangekondigd, genaamd Overpass. Deze racegame wordt omschreven als een off-road simracer waarin je in buggies en quads allerlei technische parkoersen moet zien af te leggen. Deze routes zitten vol met natuurlijke obstakels en kunstmatige gevaren en het is aan jou om de beste route te vinden en die succesvol af te leggen.

Overpass beschikt volgens de ontwikkelaar over een realistische physics engine, die spelers veel controle over de voertuigen geeft. Er zijn meer dan twintig buggies en quads van bekende merken aanwezig, zoals Yamaha, Suzuki en Arctic Cat. In totaal bevat het spel ruim 40 verschillende parkoersen in zes omgevingen.

In de carrièremodus van Overpass moet je, door goed te presteren, steeds betere sponsors zien aan te trekken. Verder kun je ook met een multiplayer modus aan de slag. Zo is er een splitscreen modus aanwezig, maar je kunt ook online de strijd aangaan met andere spelers.

Overpass komt in oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Er is nog geen precieze releasedatum bekend. Check hieronder de aankondigingstrailer van de game.