Mijlpaal voor Rocket League

Epic Games wordt alsmaar groter en groter en heeft nu zelfs Rocket League ontwikkelaar Psyonix overgenomen. De Amerikaanse ontwikkelaar en uitgever is bekend van de Unreal-serie en natuurlijk hun grootste klapper; Fortnite. Men zit echter niet stil en is hard aan de weg aan het timmeren om meer succesnummers op haar naam te krijgen.

Onlangs hebben zij ook een tegenantwoord op Steam gelanceerd voor PC-gamers, namelijk de Epic Game Store. Dat ging niet zonder slag of stoot en het platform kreeg vooral veel kritiek van gamers. Zij baalden dat sommige games niet langer op Steam verkrijgbaar zullen zijn, maar exclusief bij Epic. Zo is Borderlands 3 bijvoorbeeld één van de games die binnenkort exclusief verkrijgbaar zijn voor de PC via de Epic Games Store.

Gelukkig gaat dat niet met Rocket League gebeuren en blijft deze game wel gewoon beschikbaar bij Steam, ondanks het feit dat Epic Games er nu eigenaar van is. Epic Games is hiermee hard op weg om een conglomeraat te worden in de gamesindustrie