Bethesda heeft weer een nieuwe patch op de planning staan voor Fallout 76. Deze zal op 7 mei beschikbaar worden gesteld en voegt buiten wat verbeteringen ook nieuwe content toe.

Met de nieuwe patch zal het mogelijk zijn om je eigen winkel te beginnen door middel van de Personal Vending Machine. Hiermee kan je items verkopen en je bepaalt zelf welk prijskaartje je daar aan hangt. Daarvan gaat wel 10 procent ‘belasting’ van af die door Bethesda wordt opgelegd. Hiermee wil de ontwikkelaar ervoor zorgen dat prijzen niet onnodig worden opgeschroefd.

Er zal nog een machine worden toegevoegd met de aankomende update en dat is de Legendary Exchange Machine. Hier kan je legendary wapens die je niet meer gebruikt in kwijt. Daar krijg je dan ‘Legendary Scrip’ voor en dat is valuta voor de Mole Mine Vendor, The Purveyor, die later zal worden toegevoegd. Deze zullen bij stations te vinden zijn.

Buiten de nieuwe content zijn er ook wat aanpassingen gedaan wat betreft wapens en wordt de Survival Scoreboard van een update voorzien. De volledige beschrijving van de aankomende patch voor Fallout 76 kun je terugvinden op de officiële website van het spel.