Gisteren kon je hier nog lezen dat de executive producer en twee lead producers van Anthem niet langer in het ontwikkelteam van de game zitten. Dit zou te maken hebben met een verandering binnen BioWare, omdat de studio zich nu vooral zou willen focussen op Dragon Age 4.

Dit nieuws zorgde bij de community van Anthem voor flink wat vraagtekens. Nu minstens drie belangrijke personen het team hebben verlaten, vragen velen zich af wat dit betekent voor de toekomst van Anthem, de titel die al zo veel problemen kende na de release. Verschillende medewerkers van BioWare hebben via Twitter laten weten dat de ondersteuning van Anthem onverminderd door zal gaan.

Zo meldde Michael Gamble, één van de lead producers die niet langer bij Anthem betrokken is, dat de speculatie over de ondersteuning van Anthem niet klopt en dat er op dat vlak niets is veranderd, ondanks de veranderingen binnen BioWare. Chad Robertson, die zich nog wel bezighoudt met Anthem, benadrukt dat BioWare nog altijd “100% toegewijd” is om de game te verbeteren en nieuwe content uit te brengen.