Sekiro: Shadows Die Twice verscheen eerder dit jaar en voor die game gingen ontwikkelaar From Software en uitgever Activision een samenwerking met elkaar aan. De game werd ontzettend goed ontvangen als het gaat om reviews, met een gemiddelde van 90 op Metacritic. Kort na de release gaven de eerste verkoopaantallen ook al aan dat de game een succes is geworden. Binnen tien dagen was Sekiro: Shadows Die Twice namelijk al de grens van 2 miljoen verkochte exemplaren gepasseerd.

Tijdens de bekendmaking van de laatste kwartaalcijfers van Activision ging de uitgever ook nog even in op Sekiro: Shadows Die Twice. Activision noemt de game “enorm succesvol” en de uitgever is vanzelfsprekend erg tevreden met hoe de game presteert. Collister Johnson, die de financiële cijfers presenteerde, liet ook weten dat de verwachtingen van Activision als het aankomt op verkoopaantallen zelfs zijn overtroffen. Hoe vaak Sekiro: Shadows Die Twice nu precies over de toonbank is gegaan werd niet bekendgemaakt.

Over de samenwerking met From Software had Johnson ook alleen maar positieve woorden. Hij had er het volgende over te zeggen.

“Q1 also saw the highly successful release of Sekiro: Shadows Die Twice, the result of Activision’s approach to selectively partnering with high-quality developers to leverage our publishing and marketing scale and expertise. We couldn’t be more pleased with the collaboration, execution, and response to FromSoftware’s critically acclaimed title from gaming communities worldwide.”