Normaal gesproken weten we rond deze tijd van het jaar wat we ongeveer van de nieuwe Call of Duty mogen verwachten, maar tot op heden is het erg stil. Wel heeft Activision aangegeven dat ze dit kwartaal meer uit de doeken gaan doen en het ziet er nu naar uit dat we tussen nu en ongeveer een maand meer gaan horen.

De E3 organisatie heeft aangekondigd dat er een Call of Duty panel gehouden zal worden tijdens het E3 Coliseum evenement. Dit evenement zal tijdens de E3 plaatsvinden en het panel heeft de volgende beschrijving meegekregen: “Join the Infinity Ward team for a panel discussing the next installment of the critically-acclaimed Call of Duty franchise.”

Daar de game nog niet officieel is aangekondigd, maar het wel een onderwerp van discussie is tijdens het panel, wijst alles op een onthulling tijdens of vlak voor de E3. Het kan ook zijn dat Activision de nieuwe Call of Duty tijdens het E3 Coliseum evenement uit de doeken doet, maar dat past niet echt bij de stijl van de uitgever. Afgaande op voorgaande jaren althans.