Code Vein krijgt later deze maand gesloten netwerk test op de PS4 en Xbox One

Code Vein is al lang in ontwikkeling, maar tot op heden is er nog weinig duidelijk over de releasedatum van de game. De game zal in 2019 verschijnen, maar dat is het enige wat we weten. Ook komt de game niet veel in het nieuws en het is maar de vraag in hoeverre de game daadwerkelijk af is. Wel krijgen we nu een teken van leven van de game, want Code Vein krijgt later deze maand een gesloten netwerk test.

Op zowel de PS4 als de Xbox One zal deze test gaan plaatsvinden. Als je kans wilt maken om mee te doen aan deze besloten test, dan kan je je hier registeren. De geselecteerde spelers kunnen een eigen personage maken en deelnemen aan een online coöp dungeon uit de game. De exacte tijden van deze test zijn nog onbekend, maar volgen hoogstwaarschijnlijk snel.

Binnenkort mag je van ons een preview verwachten van Code Vein. Niet bekend met de game? Lees dan zeker onze verwachting van Code Vein terug.

Boxshot Code Vein

Code Vein

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1.    1075 XP
  True RPGGamer's avatar

  Hehe eindelijk weer een beetje nieuws over deze game.

 2. crew Redacteur -    9 XP
  Sivenator's avatar

  Dat het maar snel uitkomt!

 3.    1118 XP
  Melvin's avatar

  Laat maar snel komen.

 4.    3759 XP
  jimke1's avatar

  Hier ben ik wel heel lang op ent wachten heb mij net toch maar eens aangemeld voor deze test .Hopelijk krijg ik een code .

 5.    954 XP
  Oldskool-NL's avatar

  Cool bedank PSX. Ik heb me ingeschreven.

 6. Anoniem -   
  84.106.85..xxx's avatar

  volgens mij is er voor een vrouw niets onaantrekkelijkers te bedenken dan een gast die into anime games is… just saying.

Gespeeld: Code Vein
Eerste 45 minuten van Code Vein tonen ons een Dungeon en Boss battle
De games van 2019: Code Vein