Ubisoft zou na de release van The Division 2 een Raid voor 8-spelers uitbrengen voor de game. Die stond aanvankelijk gepland voor eind april, maar werd vervolgens uitgesteld. Inmiddels is Ubisoft min of meer klaar met deze uitbreiding en hoewel er nog geen concrete releasedatum is gegeven, verschijnt de Raid over een kleine twee weken.

Als eerste volgt volgende week de derde grote update en die brengt al wat bestanden van de Dark Hours Raid naar de game. De Raid zelf zal vervolgens een week later live moeten gaan en wellicht dat Ubisoft bij de release van Title Update 3 concreet kan zijn over de releasedatum daarvan.

De derde update zal het bereik van 500 gear vergroten, waardoor het gemakkelijker wordt om items met die waarde te verkrijgen. Opvallend genoeg blijft de gear score rond de 500, die zal niet toenemen met items die je via de Raid kunt bemachtigen. Dit omdat het volgens Ubisoft nog te vroeg is om het verder op te voeren.

Verder zullen alle dagelijkse uitdagingen gegarandeerde items van 500 droppen en hetzelfde geldt voor Heroic missie bazen, Stronghold bazen, Bounty bazen en level 4 Control Points. Alle spelers die al een gear score van 500 hebben, die krijgen via de Dark Zone niet langer spul lager dan 500.