Het is alweer bijna het einde van de maand mei, maar vandaag toch nog een ‘Dinsdag Blu-ray dag’ op PS3-Sense. Voordat we vanaf volgende week overgaan naar de wekelijkse film releases op Blu-ray Disc, hebben wij het nog over één unieke technologie van de Blu-ray Disc- en spelers: Blu-ray Disc LIVE (BD-LIVE), een interactieve mogelijkheid met veel plezier en leuk voor iedereen.

Sinds vorig jaar juni is er door Sony de BD-LIVE geïntroduceerd. Met elke film op Blu-ray Disc kan je nu unieks meemaken. Als jij je Blu-ray Disc speler of PlayStation 3 aan het internet hebt aangesloten, kan je genieten van de meest exclusieve content ooit van de de films die jij hebt gekozen die niet op de BD staan. Denk bijvoorbeeld aan ringtones, wallpapers, behind the scenes, previews, trailers en nog veel meer extra’s die je voor onmogelijk houdt.

Ook hebben sommige films de mogelijkheid om online te chatten met andere kijkers tijdens de film. Of wat dacht je van een potje Trivia Pursuit over de film of een ander spelletje doen met iemand anders tijdens de film, waar hij of zij ook is. Benut nu de mogelijkheid van BD LIVE en geniet van de vele extra’s die niet verschijnen op de BD, maar wel online beschikbaar komen met deze leuke en interactieve functie. Bekijk nu ook even hoe bijvoorbeeld misschien wel de bekendste en beste filmmaatschappij ooit het aanpakt: Walt Disney.