Trophy-jagers onder ons: verheugt u! Het behalen van de platinum Trophy in een game is al een overwinning op zichzelf, maar als je de trotse bezitter bent van de platinum Trophy in Days Gone, word je extra beloond voor je harde werk. Enkele gamers lieten weten op sociale media dat ze een exclusief thema en avatar van de game opgestuurd kregen ter ere van hun gehaalde platinum. Deze zijn in de onderstaande tweet van de gamer MorbidPharaoh te bewonderen:

Er zijn hierbij echter wat kanttekeningen te maken. Allereerst is niet duidelijk wanneer je precies toegang krijgt tot deze content. Zodra je de platinum Trophy hebt binnengehaald, kan het immers nog wel een weekje duren vooraleer je een email in de bus krijgt die je toegang geeft tot deze extra beloning.

Ten slotte zijn dit thema en de avatar voorlopig enkel voor spelers in Noord-Amerika en Canada verkrijgbaar. Als we mogen afgaan op eerdere Sony-exclusives, zoals God of War en Spider-Man, hebben spelers uit andere landen echter niets te vrezen. Uiteindelijk kregen alle spelers wereldwijd ook de beloning voor hun platinum Trophy in deze games. Wanneer dit precies voor Days Gone zal gebeuren, is echter momenteel nog niet bekend.