Er zijn in de loop van tijd aardig wat Ghostbusters-games uitgegeven, maar de meeste waren niet om over naar huis te schrijven. Eén van de betere was Ghostbusters: The Video Game, die in 2009 uitkwam. Het ziet er nu naar uit dat deze titel terugkeert als remaster, want op de website van de Taiwanese rating board is deze titel voorzien van een leeftijdsbeoordeling. De vermelding geeft alleen een Xbox One-versie aan, maar het moet wel heel raar lopen als de game niet ook naar de PlayStation 4 komt.

Ghostbusters: The Video Game maakte zeer goed gebruik van het bronmateriaal. Zo werd onder andere gebruik gemaakt van de originele stemmen van de hoofdrolspelers en komen veel spoken uit de film terug in de game. Ghostbusters schotelde een ervaring voor die veel fans van de franchise in de lucht deden springen.

Op het moment is een remaster van Ghostbusters: The Video Game nog niet officieel aangekondigd, dus voorlopig valt het nog onder een gerucht. Het is echter wel vaak zo dat als een titel opduikt bij een ratinginstantie, dat deze ook daadwerkelijk uitkomt.