Eerder vandaag heb je al kunnen lezen dat Skull & Bones is uitgesteld en dat de game niet op de E3 aanwezig zal zijn. Wel brengt Ubisoft Ghost Recon: Breakpoint naar de E3, maar wat hebben ze nog meer op de planning staan? Dat is momenteel nog onbekend en de E3 persconferentie zal hier ongetwijfeld duidelijkheid over verschaffen.

De kans is groot dat we tijdens deze persconferentie kennis zullen maken met drie nieuwe titels. Ubisoft heeft bij de recente aandeelhoudersvergadering gemeld dat ze drie onaangekondigde Triple-A titels in de maak hebben, die allen voor 1 april 2020 zullen moeten verschijnen.

Om welke titels het gaat is natuurlijk niet bekend, maar de kans is groot dat Watch_Dogs 3 hieronder valt. Rond die titel gaan immers al enige tijd geruchten. De andere twee games zouden een nieuwe Assassin’s Creed en Splinter Cell kunnen zijn.

Iets geheel nieuws behoort ook tot de mogelijkheden, Ubisoft wil nog weleens verrassen. Zo waren The Crew, For Honor en Steep bijvoorbeeld titels die niemand echt aan zag komen. Begin juni horen we ongetwijfeld meer.