Heroes vs. Villains-modus in Star Wars Battlefront II ondergaat wat veranderingen

Star Wars Battlefront II krijgt later deze maand een nieuwe patch om één van de meest populaire modus in de game wat beter te maken. Meer bepaald krijgt de Heroes vs. Villains-modus een make-over.

Deze modus geeft je de kans om in 2 teams van 4 spelers de Dark Side en de Light Side of The Force tegen elkaar op te zetten. 4 helden en 4 slechteriken nemen het tegen elkaar op in grootse gevechten tot de dood. Het klinkt misschien episch, maar toch heeft deze modus wel wat kritiek gekregen, met name op hoe bepaalde personages gemarkeerd kunnen worden als een specifiek doelwit. Het is immers niet zo handig om direct aangeduid te worden als doelwit, waardoor je plots het volledige vijandige team op je af krijgt.

De nieuwe update zal dit systeem achterwege laten en gelijke punten geven voor elke hero/villain kill die je maakt. De makers hopen dat dit de flow van de modus op een positieve manier zal veranderen. Ook de Trophy die aan deze modus vast hangt zal bovendien gepaste wijzigingen ondergaan, dus Trophy-hunters hoeven zich geen zorgen te maken.

Boxshot Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II

Releasedatum:
17-11-2017
Genre:
Shooter
Uitgever:
EA Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    2802 XP
    stefan52a's avatar

    Saaier, was juist tactisch spelen om te winnen.

The Force is voortaan minder sterk bij Anakin Skywalker na Star Wars Battlefront II nerf
Nieuwe modus Star Wars Battlefront II voegt grond- en luchtgevechten samen
Anakin Skywalker komt volgende week naar Star Wars Battlefront II met nieuwe update