Het derde deel van de actievolle John Wick franchise is sinds gisteren te zien op het witte doek en de film benadrukt nog maar eens wat voor meester moordenaar John Wick eigenlijk is. Deze actiefilms zijn erg succesvol en daarom heeft Epic Games een deal gesloten met Lionsgate voor een tijdelijke Fortnite modus.

In deze modus verdien je gouden munten door het elimineren van andere spelers. Hoe meer kills je hebt, hoe meer punten je verdient per gedode vijand. Daarnaast zijn er nog extra punten te verdienen als er een grote premie op je hoofd staat. Spelers met veel punten hebben een bronzen, zilveren of gouden gloed om zich heen.

Wanneer spelers meer dan 600 munten hebben, krijgen zij de rest van de match de John Wick skin. De speler die als eerste 1000 punten weet te bereiken, wint de match. Wick’s Bounty is te spelen in Solo, Duo en Squads. De John Wick skin is in-game te koop in de store en hierboven kan je daar een afbeelding van zien.

Altijd al als John Wick willen spelen? Dan is dit nu je kans.

Wick’s Bounty LTM Details

Solo/Duo/Squads

  • Eliminating a player awards one gold coin for every elimination they have + however many bounty points the target had.
  • Top three coin leaders are displayed on a HUD scoreboard (Bounty Leaders).

250 coins

  • Coin leaders have a gold/silver/bronze #1/2/3 icon over their heads.

400 coins

  • Coin leaders can be seen on the map/compass when they are nearby and moving or shooting.

600 coins

  • Coin leaders can be seen by everyone on map/compass when they are moving or shooting.
  • Coin leaders will have a gold/silver/bronze glow around them.