Meer info over de gesloten netwerk test van Code Vein bekendgemaakt

Het is lang stil gebleven rond Code Vein, oftewel de anime versie van de Dark Souls-games door ontwikkelaar Bandai Namco. Na een lange periode waarin we in het ongewisse werden gelaten, werd onlangs echter een gesloten netwerk test voor de game aangekondigd. Als je dus de game eens van tevoren wou uittesten, dan kon dit door je in te schrijven voor deze test.

Bandai Namco heeft nu bekendgemaakt dat de test in kwestie van start zal gaan op 30 mei voor Noord-Amerikaanse spelers. Als je een kort rekensommetje zou doen met wat tijdzones, kom je vast tot de conclusie dat dit in Europa wat anders ligt. Voor ons gaat de test namelijk pas een dag later, op 31 mei, in de namiddag van start. De test loopt voor ons af op 3 juni ’s avonds.

De uitverkoren deelnemers zouden intussen een mailtje gekregen moeten hebben die hun toegang tot de test bevestigt. Als jij je indertijd hebt ingeschreven, dan is het misschien een goed plan om je mailbox even na te kijken!

Een precieze releasedatum voor de game is jammer genoeg (nog steeds) niet gegeven, maar de game zou in de loop van het verdere jaar moeten uitkomen. In afwachting kan je onze preview lezen, waarin wat eerste gameplay uit de doeken wordt gedaan.

Boxshot Code Vein

Code Vein

Releasedatum:
27-09-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    1385 XP
  True RPGGamer's avatar

  Nog niks binnen gehad. Hopelijk krijg ik het binnekort en andere ook op deze site!

 2.    3846 XP
  jimke1's avatar

  Hopelijk krijg ik mijn mail binnen want ik zou heel graag deze game eens testen .

 3.    1129 XP
  Oldskool-NL's avatar

  Booh freakady-hoo geen mail gehad…

Code Vein anime-opening en Collector’s Edition onthuld
‘Two-Handed Sword’ staat centraal in nieuwe Code Vein trailer
Neem een kijkje achter de schermen van Code Vein
Code Vein trailer toont een enorme wolf met meerdere armen als bossfight