Er gaan inmiddels al enige tijd geruchten over Watch_Dogs 3 rond en de belangrijkste is dat de game zich in Londen afspeelt. Ubisoft heeft tot op heden nog niets over een derde Watch_Dogs aangekondigd, maar dat zal volgens een nieuw opgedoken gerucht niet lang meer duren.

Tussen nu en de E3 zouden de eerste teasers online moeten verschijnen met een grootse onthulling tijdens de Ubisoft persconferentie. De game is al even in ontwikkeling, want de release zou gepland staan voor november. Dat sluit aan bij een eerder bericht dat Ubisoft tussen nu en april 2020 nog drie Triple-A titels uitbrengt.

Dan wat betreft de andere details die ‘gelekt’ zijn. In de game speel je met Sarah, die half Engels en half Aziatisch is. Zij werkt voor een anti-terrorisme organisatie die gespecialiseerd is in het tegengaan van cyberaanvallen. Haar opdracht is om een hackersgroep te infiltreren om uit te vinden wie de leiding heeft en ze moet deze groep uitschakelen.

In tegenstelling tot de vorige delen zul je in Watch_Dogs 3 niet met dodelijke wapens kunnen vechten. Deze wapens zijn ingeruild voor niet-dodelijke wapens, zoals tasers, wapenstokken en meer. Verder keert het parkouren van Watch_Dogs 2 terug, wat nu nog soepeler zou moeten werken.

Sarah is daarnaast een behendig skater en ze kan graffiti spuiten. Naast dat ze bezig is met de hackersgroep te infiltreren kan ze zich ook bezighouden met zij-missies en die bestaan zoal uit het uitschakelen van drugs dens. Ze heeft namelijk een grote hekel aan drugs, aangezien haar broer aan een overdosis is overleden.

Klinkt allemaal erg interessant, nietwaar? Wel moeten we je er op wijzen dat je dit allemaal met een kilo zout moet nemen, want niets is nog zeker zolang Ubisoft geen aankondiging gedaan heeft.