Niet geheel onverwacht maken Sony en Insomniac Games zich klaar voor een nieuw, gezamenlijk project. Dat blijkt uit een aantal vacatures die online zijn verschenen via LinkedIn. Sony is voor een tijdelijke positie bij Insomniac Games op zoek naar twee Audio Designers.

Het was ook wel te verwachten dat, na het grote succes van Spider-Man, geen van de twee zomaar zo’n succes willen opgeven. Insomniac is en blijft echter wel een onafhankelijke studio, maar gezien Sony medewerkers zoekt voor bij deze studio, is de kans groot dat ze wederom aan een exclusieve PlayStation 4 of 5 game werken.

Het is natuurlijk nog maar afwachten wat het project inhoudt, maar de speculaties neigen vanzelfsprekend naar een nieuwe Spider-Man, zeker na het daverende succes van vorig jaar. Of wordt het toch Ratchet & Clank, waarover enige tijd terug ook geruchten waren? Of misschien zelfs wel een volledig nieuw IP?

Alles is mogelijk, maar een bevestiging hiervan blijft hoogstwaarschijnlijk nog wel even uit. Wij hopen in ieder geval op een spectaculaire aankondiging voor een launch game voor de PlayStation 5 en we houden hiervoor onze vingers gekruist! Waar hopen jullie op?