Op 30 april kwam de eerste uitbreiding voor Just Cause 4 uit, genaamd Dare Devils of Destruction. Nu die content al even beschikbaar is, is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende uitbreiding.

Het tweede pakket heet ‘Los Demonios’ en die uitbreiding zal op 3 juli verschijnen, zo hebben Avalanche en Square Enix bekendgemaakt. Samen met deze aankondiging werd er ook een trailer uitgebracht en die check je hieronder.

Wanneer Rico & Javi een nieuw ontdekte tempel aan de kust van Solis verkennen, bevrijdt een archeoloog van de Black Hand onverwachts een eeuwenoude demonische kracht. Een parasiet-achtige infectie verspreidt zich nu over Solis, waar het de bevolking teistert en alle Black Hand soldaten op haar pad aanvalt. Rico moet deze verschrikkelijke nieuwe bedreiging aanpakken en de oplossing zoeken om deze demonische invasie van het eiland te stoppen, voor het te laat is!

Met Los Demonios ontdek je een compleet nieuwe sandbox gameplay-ervaring wanneer demonische hordes, pulserende twijgen en met spores gevulde wolken de dorpjes van bewoners van Solis infecteren in deze spannende bovennatuurlijke toevoeging. Neem het op tegen demonen in nieuwe missies waarbij alle skills en tools van Rico gebruikt moeten worden om als winnaar uit de bus te komen. Vicieuze demonen spugen bijtende projectielen, bezitten soldaten over en nemen zelfs voertuigen over om ze tegen Rico te keren.

Beschik je over de Just Cause 4 Expansion Pass? Dan kun je deze uitbreiding op 26 juni al downloaden, gezien je eerder toegang krijgt. Verder heeft de ontwikkelaar nog een nieuwe update voor de game uitgebracht, de details daarvan kan je hier vinden.