The Criminal Legends is een crew in Red Dead Online en zij hebben een leuke actie bedacht in samenwerking met de Facebook community Red Dead Redemption Nederland. Morgen gaat de community proberen om het wereldrecord te zetten van ‘langste posse optocht’ in de game.

Het doel is om zoveel mogelijk spelers in de game te verzamelen op een bepaald punt en vanaf daar zal de groep in formatie een bepaalde route gaan afleggen. Onderweg zal de groep een leuke opdracht op een afgelegen locatie moeten doen en na afloop zal de groep z’n weg vervolgen naar de saloon voor een welverdiend drankje.

Een – wat ons betreft – erg leuk initiatief dat we alleen maar kunnen toejuichen, maar voor het vestigen van een wereldrecord zijn natuurlijk wel veel spelers nodig. Via deze weg wil The Criminal Legends iedereen uitnodigen om deel te nemen aan deze recordpoging.

Je kan je hiervoor aanmelden via het Facebook evenement ‘De Tocht der Tochten voor PS4’, dat je hier kan vinden (eerst even lid worden). Ook kan je een bericht naar Rico2LWD sturen via het PlayStation Network, om zo op de gastenlijst terecht te komen.

De tocht gaat morgenavond om 20:00 uur van start en is via dit YouTube-kanaal live te volgen.