De laatste maanden hoor je niets anders dan dat THQ Nordic ontwikkelaars aan het opkopen is, maar hoe staat het eigenlijk met Dead Island 2? Het antwoord op deze vraag is door CEO Lars Wingefors gegeven tijdens een vergadering voor investeerders.

Volgens Wingefors is de game nog steeds in ontwikkeling. Helaas was dat de enige informatie die gegeven werd. De verdere aanvulling daarop was: ‘Stay tuned’. Het is dus goed om te horen dat er nog steeds wordt gewerkt aan Dead Island 2, maar het wordt toch wel tijd voor iets meer informatie over deze titel.

Dead Island 2 werd in 2014 aangekondigd, maar het ontwikkelen ging niet van een leien dakje. Zo was het de bedoeling dat de game in 2015 zou verschijnen, maar vervolgens werd deze uitgesteld naar 2016. Ook dit werd niet gehaald, omdat Deep Silver ontwikkelaar Yager van het project afhaalde.

Sumo Digital nam het stokje over, maar het enige wat we daarna elk jaar hebben gehoord over de game is hetzelfde als wat we nu horen: Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling.