Square Enix, Crystal Dynamics en Eidos Montreal werken aan een game over de Avengers. Zoveel is bekend, voor de rest weten we eigenlijk nog niets over deze nieuwe titel. De kans is aannemelijk dat we op de komende E3 meer gaan horen en zien, want het ziet er naar uit dat Square Enix de game heel subtiel aan het teasen is.

Square Enix zal een persconferentie organiseren op de E3 en daar hebben ze nu twee keer een tweet over de wereld ingestuurd. De tweets zijn aangevuld met een afbeelding en hoewel die op elkaar lijken, zit er een verschil in. De ‘schilderijen’ naast die met de persconferentie informatie hebben telkens een andere kleur.

Fans van Marvel en dan met name Avengers kunnen met die kleuren natuurlijk een verband leggen met de Infinity Stones. Normaal gesproken zou je zeggen dat dit een beetje vergezocht is, maar gezien de game al geruime tijd in ontwikkeling is en de uitgever een persconferentie organiseert, achten wij de kans groot dat we er over iets meer dan twee weken meer over zullen horen.