Square Enix brengt deze zomer Oninaki uit voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Wat we wel weten sinds vandaag is dat verschillende Daemons je in de game zullen bijstaan in gevechten en hoe dat eruit zal gaan zien.

Eerder gaf Square Enix al een lading screenshots vrij om mensen kennis te laten maken met de kleurrijke wereld en de personages van Oninaki. Vandaag leren zij ons dus meer over de Daemons, belangrijke sterke zielen die je zullen helpen.

In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher die verloren zielen naar de volgende wereld moet begeleiden. Daarbij krijgen spelers hulp van bevriende Daemons, verloren zielen die niet kunnen reïncarneren. Deze krachtige zielen zullen de speler tijdens gevechten ondersteunen, waarbij elke Daemon een ander wapentype vertegenwoordigt. Spelers kunnen de skills van Daemons aanpassen en in realtime tussen Daemons wisselen om met unieke aanvallen en power-up-skills vernietigende klappen uit te delen aan hun vijanden.