De afgelopen jaren werd er in de zomer steeds een tijdelijk evenement georganiseerd in de meest recente Call of Duty-game, genaamd Days of Summer. Door middel van een korte teaser heeft Treyarch nu bevestigd dat dit in-game event binnenkort ook van start gaat in Call of Duty: Black Ops 4.

Om precies te zijn begint het Days of Summer event op 4 juni. Treyarch heeft verder nog niet laten weten wat spelers precies van Days of Summer in Call of Duty: Black Ops 4 kunnen verwachten, maar het lijkt wel zeker dat er in ieder geval veel nieuwe cosmetische items aan de game worden toegevoegd. De toevoeging van nieuwe wapens is ook zeker mogelijk.

Treyarch heeft nog wel laten weten dat Days of Summer geen nieuwe Operation betreft. Volgens de ontwikkelaar is het event de start van de tweede helft van de huidige Operation, genaamd Spectre Rising. De vijfde Operation zal pas ergens in juli starten. Daardoor is het ook aannemelijk dat Days of Summer geen grote uitbreidingen – zoals maps voor de multiplayer en Zombies of een nieuwe Specialist – met zich meebrengt.