The Last of Us: Part II is al een lange tijd in ontwikkeling bij Naughty Dog en tot op heden is het onduidelijk wanneer de game precies moet verschijnen. Daar komt mogelijk snel verandering in, want twee media melden op basis van bronnen dichtbij Sony dat er deze week een nieuwe trailer uitkomt.

Opvallend is dat twee sites, Legion de Jugadores en Gamereactor Spanje, dit allebei melden kort na elkaar en dat op basis van eigen bronnen bij Sony. Het is dus niet zo dat de ene site het van de ander heeft overgenomen. Of het waar is, is natuurlijk afwachten maar het geeft wel ietsje meer waarde aan het gerucht.

Samen met de trailer zal Sony volgens beide sites ook de releasedatum van de game bekendmaken. Wanneer dit precies moet gebeuren is niet bekend, mogelijk eind deze week. Dat naar aanleiding van een Death Stranding teaser die aangeeft dat er op 29 mei wat te gebeuren staat rond die titel.

Het lijkt wat onwaarschijnlijk dat Sony voor beide titels met groot nieuws komt op hetzelfde moment. Tenzij Sony plotseling met een nieuwe State of Play komt. Wat er ook gaat gebeuren, neem het voor nu natuurlijk met een korrel zout.