Oeps, het PlayStation Store team was iets te vroeg met het online zetten van de pre-order pagina voor Death Stranding. Dit zorgt ervoor dat we de details al vroegtijdig krijgen en dat was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling. Voor enige opheldering omtrent het doel van de game zorgt het wel, zo weten we nu dat het hoofdpersonage een wereld moet trotseren gecreëerd door de Death Stranding.

Door deze wereld draagt hij de toekomst, in de vorm van een embryo. Mogelijk is er iets speciaals met dit kind wat ervoor kan zorgen dat de wereld weer normaal wordt en een stuk minder donker dan dat het nu is binnen de game. Later vandaag is de onthulling, maar dit licht in ieder geval alvast een tipje van de sluier op.

Wanneer de game uitkomt, dat werd helaas niet aangegeven op de pre-order pagina, wel zien we dat er enkele pre-order bonussen beschikbaar zullen worden gesteld. Een screenshot van de pre-order pagina kun je bovenaan dit artikel checken.

“Sam Bridges must brave a world transformed by the Death Stranding. Carrying the remnants of our future in his hands, he embarks on a journey to reunite the shattered world,”