Borderlands 3 komt in september uit, maar om het lange wachten wat te verzachten zouden we weleens verwend kunnen worden met nieuwe Borderlands 2 DLC. Dit nieuws komt van een anonieme, maar betrouwbare, bron van PlayStation Lifestyle. Meer nog: deze uitbreiding zou tijdens de E3 gelanceerd moeten worden. Het is dan waarschijnlijk vast niet toevallig dat Borderlands: The Handsome Collection in juni bij de PlayStation Plus games line-up zit.

De nieuwe uitbreiding in kwestie zou ‘Commander Lilith and the Fight for Sanctuary’ heten en zal zich dus, logischerwijs, focussen op het geliefde personage Lilith. Lilith was één van de speelbare Vault Hunters in de eerste game en kwam in de overige Borderlands-games geregeld de kop opsteken. Deze uitbreiding zou overigens de perfecte brug slaan tussen het einde van Borderlands 2 en het begin van Borderlands 3.

Of deze uitbreiding ook echt zal uitkomen en hoe het dan precies ingevuld zal worden, is op dit moment nog niet officieel bevestigd, maar daar komt binnen twee weken hoogstwaarschijnlijk verandering in.