EA heeft via een persbericht laten weten wat hun plannen zijn omtrent EA Play 2019 voorafgaand aan de E3 in Los Angeles. EA Play 2019 staat geheel in het teken van de line-up van nu en de games die nog komen gaan. De grote ster van de show is Star Wars Jedi: Fallen Order, de singleplayer ervaring van ontwikkelaar Respawn Entertainment.

De show zal ook geopend worden met deze game en als we het zo zien krijgt elke game een aparte livestream. EA zal zes grote franchises behandelen, namelijk Apex Legends, Battlefield V, FIFA 20, Madden NFL 20 en De Sims. De grote afwezige is Need for Speed, die op een later tijdstip onthuld zal worden, maar wel voor dit jaar gepland staat.

Via Twitch zullen de streams aangeboden worden, niet in een traditionele persconferentie setting, maar voor elke game z’n eigen moment.

  • (18:15 CET): Aftellen tot EA PLAY
  • (18:30 CET): Star Wars™ Jedi: Fallen Order™ – Gepresenteerd door Greg Miller en Andrea Rene
  • (19:00 CET): Apex Legends™ – Gepresenteerd door Alex ‘Goldenboy’ Mendez
  • (19:30 CET): Battlefield™ V – Gepresenteerd door Julia Hardy en Adam Freeman (EA)
  • (20:00 CET): FIFA 20 – Gepresenteerd door Alex ‘Goldenboy’ Mendez
  • (20:30 CET): Madden NFL 20 – Gepresenteerd door Adam Rank
  • (21:00 CET): De Sims™ 4 – Gepresenteerd door Andrea Rene

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) het volledige programma van de livestreams voor EA PLAY 2019 aangekondigd, met drie uur aan content, waarin zes grote franchises behandeld worden tijdens speciale streams die meer laten zien van de games zelf. Elke stream wordt gepresenteerd door bekende namen, zoals Greg Miller en Julia Hardy, die fans ongetwijfeld herkennen aangezien ze weten wat ze te wachten staat. De livestream vormt dit jaar het startschot van EA PLAY, in het Hollywood Palladium op zaterdag 8 juni om 18:15 CET. Vervolgens worden er het hele weekend tal van evenementen georganiseerd. Zo kun je spannende demo’s bekijken, de nieuwste games spelen, kennismaken met gepassioneerde ontwikkelaars en meer.