Indien je het de voorbije dag gemist zou hebben: Death Stranding, de nieuwe game van Hideo Kojima, kreeg eerder deze week een toch wel erg lange nieuwe trailer, waarin verschillende nieuwe gameplay elementen werden getoond. Je zou denken dat we met deze 9 minuten aan nieuwe beelden iets wijzer zijn geworden over deze game, maar niets is minder waar: de verwarring heerst ook bij ons alom.

Ook YouTuber PythonSelkanHD was wat verward en besliste om de trailer dieper te ontleden, meer bepaald de Japanse versie van de trailer – die langer is dan de Westerse versie. Hij ontdekte hierbij een toch wel erg aparte vijand in de vorm van een zwart blubberachtig tentakel monster (een betere benaming hebben we momenteel niet echt). Het monster lijkt niet erg vriendelijk te zijn, aangezien het personage dat Norman Reedus vertolkt erop begint te schieten, alvorens ten prooi te vallen aan de zwarte tentakels.

Death Stranding verschijnt op 8 november voor de PS4 en is nu beschikbaar voor een pre-order. Het genoemde fragment uit de trailer kan je hieronder bekijken: