Gisterenochtend waren de servers van The Division 2 voor enkele uren offline voor onderhoud. Dit was nodig voor Ubisoft om enkele fixes door te voeren, zo liet de studio weten op het officiële forum van de game.

Er stonden drie verschillende fixes gepland, maar uiteindelijk is het Ubisoft slechts gelukt om één hiervan ook daadwerkelijk door te voeren tijdens het onderhoud. Het probleem dat wel verholpen is, was dat bepaalde NPC’s agressiever waren in gevechten dan bedoeld. Dat is nu dus niet meer het geval. De andere twee fixes – die voor een issue waarbij spelers in een lege map belanden bij matchmaking voor Classified Assignments en een fix voor een exploit waardoor stats in PvP worden verhoogd – zullen later nog volgen, waarbij het laatstgenoemde probleem de hoogste prioriteit heeft volgens Ubisoft.

Ubisoft heeft ook al aangegeven dat er op 3 juni, aanstaande maandag dus, weer onderhoud zal plaatsvinden. De servers gaan dan om 9:30 uur offline en het onderhoud zal ongeveer drie uur duren. Tijdens het onderhoud brengt Ubisoft update 3.1 voor The Division 2 uit. De ontwikkelaar maakt maandagochtend de changelog van deze update bekend. Het is momenteel nog onduidelijk of de twee fixes die voor gisteren gepland stonden nu met update 3.1 worden doorgevoerd.