Zoals jullie in onze review van Two Worlds II hebben kunnen lezen staat deze gloednieuwe RPG garant voor uren lang speel plezier en is dit dan ook een prima game om de koude wintermaanden door te komen. Nu zijn we al bijna aan het einde van 2010 aanbeland, maar toch leek het ons nog geschikt om twee exemplaren van deze game weggeven voor de koude januari dagen.

Natuurlijk gaat voor niks de zon op en moet je wel wat doen om deze prachtige game te winnen. Gelukkig zijn we de gekste niet en vragen we nu ook weer niet zoveel van jullie, behalve dan het antwoord op de volgende vraag, wat terug te vinden is in onze Two Worlds II review:

Hoe heet de wereld van Two Worlds II?

A Alagaesia
B Antaloor
C Pandora
D Cybertron

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Two Worlds II'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SouthPeak Interactive zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SouthPeak Interactive.