Sinds de release van Tom Clancy’s: The Division 2 zijn er drie specialisten beschikbaar waaruit je kan kiezen. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er een vierde Specialist bijkomt, namelijk The Gunner.

De naam verraadt al een hoop. The Gunner is namelijk een klasse die uitblinkt in pistolen en toegang heeft tot een mini-gun als speciaal wapen. Op het moment dat je de mini-gun gebruikt is het niet langer mogelijk om dekking te zoeken. Gelukkig krijgt The Gunner op dat moment wel toegang tot speciale granaten, The Banshee signature skill, zodat vijanden vanachter hun dekking vandaan komen. Ook krijgt deze Specialist een boost in zijn armor en dus verdediging, zodat deze veel meer kan incasseren om zo efficiënt af te rekenen met veel vijanden.

The Gunner komt later deze maand naar The Division 2 door middel van een update. Spelers van de game dienen 5 speciale missies te voltooien om The Gunner Specialization vrij te spelen. Heb je de Year 1 Pass in je bezit? Dan heb je direct toegang tot The Gunner evenals extra cosmetische items voor deze Specialist.