Geen offline co-op voor Uncharted 3: Drake’s Deception

Het is al weer een paar weken terug dat Uncharted 3: Drake’s Deception werd aangekondigd. In alweer dit derde deel uit de bekende franchise speel je weer als Nathan Drake met zijn compagnon Sullivan aan zijn zij. De game zal zich grotendeels afspelen in de woestijn. Aangezien Sullivan bijna de hele tijd in de game bij je is zul je misschien verwachten dat er een co-op modus is.

Maar niets is minder waar. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft namelijk laten weten dat er helaas geen offline co-op zal zijn. Wel kunnen we een online multiplayer co-op mode verwachten zoals bij het vorige deel. De reden waarom Naughty Dog geen offline co-op toevoegde is omdat de filmische ervaring dan weg is.

“We are not going to do co-op in the single-player. There will not be a cooperative experience in the single player game,”

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1749 XP
  Shmet's avatar

  Zou een mooie meerwaarde geweest zijn, achja. Het spel heerst zo al genoeg xD

 2.    5494 XP
  7th-son's avatar

  dus eigenlijk word het verhaal niet multiplayer co-op?
  aangezien er niks staat of het nou on of offline is

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Speel het ook puur voor de singelplayer.

 4.    65 XP
  Anotai's avatar

  . Ontwikkelaar Naughty Dog heeft namelijk laten weten dat er helaas geen offline singleplayer zal zijn.??? ……deze zin klopt niet helemaal
  volgens mij moet het offline coop zijn

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik hoop niet dat je en trophie moet hallen dat je samen de heel game moet uitspelen dan is het fuck up net alles dead rishing 2!! Egt mooie

 6. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  “We are not going to do co-op in the single-player. There will not be a cooperative experience in the single player game,”

  Jammer dat er geen Splitscreen Co-Op mode bevat, Naughty Dog is niet zo van Splitscreen Co-Op maar het gaat om het verhaal van Nathan Drake ze hadden eleena als speler 2 kunnen gebruiken maar jammer van die Co-Op maar het wordt nog steets een top game met vol actie erin.

 7.    508 XP
  NightHawk's avatar

  niet in de singleplayer game
  dus het kan wel zijn dat er een offline co-op is, onafhankelijk van de singleplayer 😉

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  jammer, want dat is toch altijd wel een leuke toevoeging