Nieuwe Showdown modus en free-roam event voor Red Dead Online

Met de Red Dead Online update van deze week brengt Rockstar Games twee nieuwe modi naar de game. De nieuwe Showdown modus is ‘Public Enemy’, waarin een persoon aangewezen wordt als de bad guy. Iedereen in de match zal vervolgens op jacht moeten gaan om deze persoon neer te halen om zo punten te scoren voor het team. Simpele regels dus in een leuke modus, die vanaf vandaag beschikbaar is.

Het nieuwe free-roam event betreft ‘Railroad Baron’. Hierin moet je zoveel mogelijk treinwagons overnemen en dit zo lang als je kunt zien vol te houden. Uiteraard zal het je moeilijk gemaakt worden om dit vol te blijven houden, maar wanneer het lukt is de winst voor jou en je teamgenoten.

Wat betreft cosmetische items brengt Rockstar deze week een Bellrose Hat naar de game met een matchende Flores Vest, Calhoun Boots, Raccoon Hat en Shaffer Chaps. Dit alles is verkrijgbaar bij Wheeler, Rawson and Co’s in de game.

Boxshot Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Releasedatum:
26-10-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1.    80 XP
  Gameloader28's avatar

  Online online online
  Denk dat ik weet waar dit heen gaat…

 2. Anoniem -   
  2001:1c02:2b13:6200:e0b8:6911:3639:5.xxx's avatar

  @Gameloader28: …naar Online?

Nieuwe update Red Dead Online voegt weer veel nieuws toe
Doe mee aan de wereldrecordpoging ‘De Tocht der Tochten’ in Red Dead Online
Nieuwe early access content voor Red Dead Online is nu beschikbaar