Sinds de lancering van PlayStation Now horen we niet bijster veel over de service. Het enige wat maandelijks terugkomt is de update met nieuwe titels die de bibliotheek doet uitbreiden en dat is het eigenlijk wel. Het lijkt daardoor een beetje alsof de service geen prioriteit heeft voor Sony, terwijl het tegendeel waar is.

In gesprek met CNET vertelde Jim Ryan van Sony dat ze misschien zelf een beetje schuldig zijn aan dat beeld. Dit komt omdat ze er te weinig over gesproken hebben terwijl het voortvarend gaat. PlayStation Now is immers beschikbaar in 19 landen en er zijn ruim 600 games beschikbaar.

In dat kader heeft Sony ook meer bereikt met de service dan mensen denken en de intentie van Sony is om de lessen die ze geleerd hebben te gebruiken. Zo willen ze PlayStation Now dit jaar en de komende jaren naar een nieuw (hoger) niveau gaan brengen.

“We have a cloud gaming service right now, and we’ve added on it for a number of years, I think maybe we’ve been a bit guilty of not talking about it enough. Now we’re in 19 countries, we have 170 publishers on board, 780 games in the States.”

“We’ve actually achieved a lot, and probably a lot more than people realize. And our intent is to build on those learnings and really look to try to take PlayStation Now to the next level later this year and then in the years to come.”